Bine ați venit pe insula Lefkada

Petreceți-vă vacanța în Grecia - paradisul Mediteranean

Rezervare instantă și securizată de plată

Proces simplu și rapid de rezervare. Rezervați imediat vila pe care o doriți sau trimiteți-ne o rezervare și vom răspunde în termen de 24 de ore.

Intampinari personale

Vă intampinam personal la începutul șederii dvs. și vă prezentăm vila + insula, pentru a vă putea bucura de șederea dvs. la maxim.

Serviciu de Administratie

La cerere, vă oferim servicii cum ar fi închirieri de mașini / barci, transferuri la aeroport, babysitting, bucătar / masaj la vila, clasa de yoga privată, ulei de măsline de vânzare etc.

Oportunități terestre

V-ati indragostit de insula? Aruncați o privire asupra terenurilor noastre de vânzare și haideti să vorbim despre oportunitățile de a construi propria vilă de vis.

Vacanța dvs. 2020 poate arăta astfel ...

Petreceți o vacanță de neuitat cu familia și prietenii în acest an! Vilele noastre frumoase oferă confort, vederi frumoase la mare, o piscină privată și multe altele.

Your Holidays 2024 Dream Villas

Book your dates now before they get busy!

SELECȚIA NOASTRA DE CELE MAI BUNE SPOTURI

Gustul insulei Lefkada

  • Lefkada-travel villas
  • Plaje
  • Restaurantele pe care le recomandăm
  • Puncte de interes
  • Activitati

Contactati-ne

Aveti o intrebare? Simțiți-vă liber să ne contactati în orice moment.

Intrați în contact

Facem tot posibilul pentru a răspunde cât mai curând posibil; Cel mai târziu în termen de 24 de ore.

5/5

“Acesta este Paradisul!”

De acum este locul meu preferat! În vila Eleona totul este perfect, nimic de pierdut . Gazda este foarte utila, prietenoasa si atenta ... cea mai bună gazdă vreodată! Vederea este atât de frumoasă, eu recomand tuturor să meargă! Nu o sa regretati!

5/5

“Ne vom întoarce cu siguranță!”

Noi doi și fetele noastre de 15 și 13 ani am avut 10 zile frumoase ,de vis în Villa Kalamos. Vila este chiar mai frumoasă decât in fotografii. Vila și piscina au fost curățate în mod regulat. Înotul în piscină este o experiență și peisajul mării de nedescris de frumos, vederile noastre întotdeauna au fost la mare. Mulțumim foarte mult pentru atenția lui Jérôme, o inițiere pentru o zi de vânătoare,plimbat pe barca si o plimbare pe plaja de neuitat!

5/5

“Experienta uimitoare”

Vila perfectă perfectă, serviciu perfect de către Jerome. Datorita lui am avut o mare petrecere pe insulă și am vizitat câteva locuri minunate pe care nu le-am fi vizitat fără recomandările sale. Este foarte saritor,ii este ușor să meargă oriunde și te va face să te simți ca acasă. Nu am prea mult de spus despre vilă - este excelentă!

5/5

“Sperăm foarte mult să ne întoarcem cât de repede putem!”

Este un cadru extraordinar, cu cele mai frumoase vederi panoramice ale mării, inclusiv insulele Ithaca și Cephalonia. Gestionarea vilei, de către Jerome Laubion, a fost remarcabilă. Nimic nu a fost prea mult sau prea greu pentru el ,și a răspuns la toate întrebările și cererile noastre cu căldură și farmec, precum și eficacitate. Demn de remarcat...este cel mai bun loc pentru adulți si familii cu copii de peste 6 sau 7 ani. Este un loc foarte special și sperăm foarte mult să ne întoarcem cât mai curând posibil! (Villa Coin de Paradis)

5/5

“Vacanta cu adevărat memorabilă”

Am avut o vacanță superbă la vila Andromeda din Sivota. Casa a fost o bază minunată și a avut toate facilitățile necesare pentru o vacanță cu adevărat memorabilă. Jerome a fost mereu disponibil pentru a ne ajuta să organizăm excursii cu barca și să ne sfătuiască în privința locurilor de vizitat și a restaurantelor pentru mese. La-ș recomanda pe deplin pe Jerome Laubion și compania sa dacă faceți o vacanță de familie în Lefkada Grecia.

← Anterioară revizuirii

Următoarea examinare →

Peste 10 ani de experiență

Compania noastră este tânără și în plina creștere. Cu toate acestea, avem o experiență suficientă pentru a oferi clienților noștri servicii de înaltă calitate.

9/10 Rata de satisfacție

Suntem mândri să ne vedem clienții întorși în fiecare an și să oferim oaspeților noștri o experiență si o vacanță de neuitat.

20+ Proprietăți de închiriat

Portofoliul nostru include vile de toate dimensiunile și bugetele. Ne bazăm mai ales în zona Sivota la sud de insula Lefkada.

100% Eco-pozitiv

Scopul nostru este dezvoltarea durabilă cu respectarea resurselor naturale. Cu partenerii noștri, precum ClearGreen, facem tot ce ne stă în putință pentru a păstra Lefkada protejat.